ЗАПОЧНЕТЕ СОБСТВЕН БИЗНЕС, ОТКРИЙТЕ СОБСТВЕНО УЧИЛИЩЕ ЗА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ С МАРКАТА ALS, ALEXANDER LANGUAGE SCHOOLS

Веригата Alexander Language Schools e основана през 1966 година и развива училища за преподаване на чужди езици по целия свят. Някои от държавите, в които оперират франчайз партньори са Италия, Гърция, Румъния, Тайланд, Египет, Саудитска Арабия, Индия, Катар. Първото училище на ALS в България отваря през 1994 година, а от 1998 франчайз се предлага за цялата страна.

Alexander Language Schools търси свои перспективни франчайз партньори – хора, които искат да притежават и развиват свое собствено училище за изучаване на чужди езици. Всеки франчайзополучател на компанията използва нейната световна търговска марка, добрите практики, работи по утвърдена система, като същевременно е самостоятелен управител и има пълния контрол и независимост в бизнеса си.

Този франчайз е подходящ за активни, бизнес ориентирани хора, говорещи английски език. Не е важно дали сте учител или не. С франчайз програмата на ALS ще научите как да ръководите училище за чужди езици, така че вашите възпитаници да постигат отлични резултати, как да откриете и наемете подходящите преподаватели, как да привличате нови ученици и да ги задържате.

Във всеки един момент можете да разчитате на оперативната подкрепа на франчайзодателя. Във веригата постоянно се следи за качеството на обучението и при всеки възникнал проблем се реагира своевременно и адекватно.

Закупувайки франчайза за даден град или район, вие получавате ексклузивни права и сте единственият представител на компанията.

Ако не разполагате с цялата необходима сума за закупуване на франчайза и стартиране на бизнеса, но сте подходящ кандидат, Alexander Language Schools са готови да ви предложат индивидуална схема за изплащане на първоначалната такса.

В зависимост от направената инвестиция, населеното място и вашата отдаденост в бизнеса, можете да възвърнете вложения капитал в период от 1 до 3 години.

Ако искате да сте независими, но в същото време да ползвате десетилетни традиции и опит в езиковото обучение, вие можете да станете част от мрежа от стотици училища по целия свят и да развиете бизнес, който ви носи удовлетворение и печалби. Не се колебайте да научите повече за Alexander Language Schools и да кандидатствате за франчайз партньор.

Първоначална такса: € 10 000 – € 20 000

Месечна такса: 5% до 15% от оборота                                            

Допълнителна инвестиция: В зависимост от големината на училището

Срок/Продължителност: 5 до 10 години с възможност за продължаване

Свободни територии с възможност за отдаване на франчайз

София градСофия областВарнаПловдивБургас
Стара ЗагораРусеВелико ТърновоПлевенШумен
БлагоевградМонтанаСливенЯмболКърджали
СмолянПерникКюстендилХасковоВраца
ВидинЛовечГабровоПазарджикСилистра
РазградТърговищеДобричГрадове под 50 000 жителиГрадове под 15 000 жители
За повече информация тук.