Любими Сподели
Сподели
Page Link
Сподели

За курса

Цялостна младежка програма

Грижата за деца и млади хора означава да помислим за всичко. Затова предлагаме пълна пакетна програма за нашите ученици.

bookicon y calculator icon y
Ниво Продължителност
Начинаещи + 1 седмица +
calendar icon y board icon y
Стартови дати Часове на седмица
Летни стартови дати 20 или 25
clock icon y people icon y
Продължителност на учебен час Максимум ученици в клас
50 минути 12-15 ученици
(в зависимост от центъра)

Условия и настаняване

Освен че предлагаме качествено обучение по английски език и програма, наситена със социални дейности, ние искаме да сме сигурни, че се чувствате спокойни и като у дома си.

В летните ни центрове предлагаме следното:

 • настаняване в общежитие с пълен пансион
 • избор на разнообразна и здравословна храна, съобрарзена с различни хранителни диети
 • 24-часова грижа и контрол
 • съотношението ученици персонал дава възможност за индивидуална грижа и много внимание
 • 24-часов номер за спешни повиквания за ученици и родители
 • пътна и медицинска застраховка за всички ученици

Качественото обучение

Преподавателите ни са професионалисти и използват най-модерните методи в интерактивна и стимулираща учебна среда, за да ви помогнат да учите бързо. Уроците наблягат върху изграждането на комуникативни умения и увереност в използването на английския език. Предлагаме:

 • 20 учебни часа на седмица
 • Междинни тестове и редовни индивидуални консултации с преподавателя
 • Малък брой ученици в клас със смесена националност и много индивидуално внимание
 • Включени всички учебни материали
 • Удостоверение в края на обучението

Нашите квалифицирани и приятелски настроени учители въвеждат езика в живота на учениците чрез енергичен и функционален подход. В допълнение към обучението по основните езикови умения, уроците включват работа по проекти и игри чрез разнообразие от най-съвременни средства за преподаване по английски език. Обучението също включва подготовка за екскурзии и други дейности, които помагат на учениците да продължат усъвършенстването на езика извън класната стая.

Опция „Английски плюс“

Предлагаме широка гама от други спортни и езикови опции в рамките на 5 допълнителни часа, които се провеждат следобяд и позволяват да приспособите обучението си според вашите нужди и интереси. Тази незадължителна следобедна програма е създадена, за да се възползвате максимално от престоя си, като подобрявате английския си език, следвайки страстта си.

Опциите „Английски плюс“ са налични в повечето центрове в Обединеното кралство и не се заплащат допълнително. Учениците могат да персонализират курса си при пристигането си, като добавят една от многото езикови възможности, които предлагаме.

Брайтън

Често наричан Лондон на брега на морето, Брайтън предлага на учениците си забавно и вълнуващо морско преживяване. Лагерът е разположен в кампуса на Университета в Брайтън и предоставя отлични условия за обучение и престой.

Оксфорд

Лагерът се намира в красивия и зелен кампус на Оксфорд Брукс Юнивърсити, който е един от най-модерни кампуси в Обединеното Кралство. Предлага настаняване от висок стандарт и много удобсва с учебна и развлекателна цел.

Лондон

Летните лагери в Лондон се провеждат в два престижни университета. Настаняването е в Кампбел Хаус, а класните стаи са базирани в модерния Уестминстърски университет. Лагерът предлага комбинация от отлични удобства с учебна и развлекателна цел, съчетани с вълнуваща програма от дейности.

Кентърбъри

Кралското училище има история, датираща от 597 г. сл. Хр., което го прави най-старото пансионно училище във Великобритания. Училището се намира на територията на Кентърбърийската катедрала и абатството на Св. Августин – и двете обекти на световното наследство – точно в сърцето на средновековния градски център на Кентърбъри.

Покажи още

Мнения на ученици и родители

Petar P.
Petar P.
1709224123
За нас беше удоволствие да работим заедно! Препоръчвам курсовете на Alexander Language Schools! :)
Abraham M.
Abraham M.
1536340892
Direct english is very good organisation!
Лидия В.
Лидия В.
1522767515
Radosveta K.
Radosveta K.
1495289988
js_loader