Любими Сподели
Сподели
Page Link
Сподели

За курса

Ниво D Senior /Intermediate/  Английски за ученици от 6-7 до 9-10 клас

 

 • Форма на обучение: присъствена или дистанционна по избор.                                                 
 • Продължителност и общ брой часове за 1 учебна година/1 ниво – 120 часа.
 • График: 4 часа седмично /2 дни по 2 часа/.                                                   
 • Стартови дати: от 15 септември до 31 октомври и от 1 февруари до 15 март. Други стартови дати при поискване.            

 

 • Цени за обучение в стандартни групи от 5 до 12 деца:    
 • София: 1650 лева на вноски /6 х 275 лева/ или 1568 лева наведнъж.
 • Други градове: 1170 лева на вноски /6 по 195 лева/ или 1111 лева наведнъж.
 • Допълнителни разходи:            
 • Регистрационна такса – 40 лева; Комплект учебни материали – 110 лева.

 

 • Отстъпки до 25 %: Широк кръг от атрактивни отстъпки за успех, за следващо ниво, за доведен приятел, за второ и трето дете от семейство, за притежатели на Златна карта и много други бонуси и привилегии.
 • Безплатна асистенция и регистрация чрез нас за изпитите на Британския съвет за Кеймбридж сертификат: A2 Key for Schools, B1 Preliminary.       
 •  Възможност за провеждане на изпити на място в Alexander Language Schools.

Посочените цени са без ДДС.                                                                                                                

Повече информация и записване на тел.: 0896 856591 или на имейл: alexander@als.bg

Ниво D Senior: Spot on 4 – учебни материали и учебно съдържание

Системата “Spot on 4” е подходяща за ученици на възраст от 13 до 18 години. Продължение е на “Spot on 3”. Учебните материали включват: учебник, работна тетрадка, упражнителна тетрадка за писмени съчинения, тетрадка с тестове за определяне на напредъка и приложени файлове с анимирани уроци и допълнителни упражнения. Заниманията се осъществяват в дружелюбна и непринудена атмосфера от опитни преподаватели като по време на часовете се използват и мултимедийни продукти.

Учебното съдържание е разпределено в осем основни раздела с по четири урока. След всеки втори раздел има по един допълнителен, в който се затвърждават и упражняват лексикалните и структурни единици изучавани в предходните осем урока и се определя постигнатия напредък чрез тест от тетрадката с тестове. Обучаемите разширяват речниковия си запас свързан с различни сфери на ежедневието като пътуване и транспорт, семейни почивки, храни и напитки, екология и  климатични промени, живот в града и провинцията, здраве и здравеопазване, технологии, социални проблеми, отнасящи се до престъпност и наказания, свободно време, хобита и забавления.

До края на учебната година се покрива следният граматичен материал: сегашно просто, сегашно продължително, минало просто, минало продължително, сегашно перфектно просто и продължително време, минало перфектно просто, минало перфектно продължително, бъдеще просто, бъдеще продължително, бъдеще перфектно просто и продължително време, определителни и неопределителни членове, броими и неброими съществителни и приложимите към тях определители, прилагателни, наречия, инфинитив, герундий, сравнителни конструкции, всички модални глаголи, въпроси с „нали“, съюзи, условни изречения от трите типа, страдателен и деятелен залог на глаголите, пряка и непряка реч, каузитивна употреба на глагола „have“, относителни подчинени изречения, подчинени изречения за време, начин, цел, резултат, причастия и възклицателни конструкции (материал, който се изучава в последните класове на английските езикови паралелки в гимназиите). Речниковият запас на учениците се обогатява и чрез усвояване на редица идиоматични и колокативни изрази, както и на фразеологични глаголи. Освен стандартните упражнения за слушане и разговор са заложени и такива свързани с произношение и интонация. В края на всеки раздел от учебника се изисква да се оформят по две писмени работи от упражнителната тетрадка за писмени съчинения (официално и неофициално писмо/имейл, описателна статия, есе (аргументативно и интерпретативно), писмо/имейл-жалба, разказ на спортна тематика, блог, коментар, критична оценка за прочетена книга).

Покажи още

Мнения на ученици и родители

Petar P.
Petar P.
1709224123
За нас беше удоволствие да работим заедно! Препоръчвам курсовете на Alexander Language Schools! :)
Abraham M.
Abraham M.
1536340892
Direct english is very good organisation!
Лидия В.
Лидия В.
1522767515
Radosveta K.
Radosveta K.
1495289988
js_loader