Любими Сподели
Сподели
Page Link
Сподели

За курса

Кратък разговорен курс на модули

Разговорен курс на модули за ученици за нива от A senior до E class
и за възрастни за нива от А1 до В1+

В училища Alexander наред с основните програми допълнително предлагаме и модули по разговорен английски език. Учебните системи, по които учениците и курсистите изучават езика в основната им програма, развиват в еднаква степен и четирите основни езикови умения – четене, слушане, писане и говорене.

Все пак, именно говоренето е умението, което се развива най-трудно. За голяма част от учениците от цял свят общуването на английски език с лекота е истинско предизвикателство. Ето защо, съвместно с нашите партньори от Direct English (http://www.directenglish.com) имаме удоволствието да Ви предложим кратък разговорен курс Language for Life from London. Много от нашите ученици и курсисти вече преминаха успешно по няколко модула и се убедиха в ползите от тези допълнителни програми.

Курсът по разговорен английски включва 15 учебни часа и е разработен, за да осигури на обучаемите лица повече увереност и още по-голяма плавност при развитие на способностите за говорене. Часовете се провеждат дистанционно от Великобритания от високо квалифицирани преподаватели, за които английският език е роден. Програмата представлява чудесна възможност за надграждане на езиковата подготовка, обогатяване на речниковия запас и подобряване на произношението и интонацията.

Участниците се разпределят в групи от 5 до 8 човека по нива от начинаещи до средно напреднали. В зависимост от нивото им събеседват по разнообразни теми като „Семейни отношения и Известни фамилии”, „Обикновен ден, идеален ден и интересни професии”, „Поръчване в ресторант, рецепти”, „Странни хранителни фестивали”, „Природа и изхранване”, „Начин на живот”, „Взаимоотношения и Психология”, „Хранене и Забавления”, „Престъпления и наказания”, „Наука и Технологии”, „Социални медии и влиянието им”, „Здравеопазване и ваксинации”, „Климатични промени и протести”, „Глобализация, културни различия и икономически неравенства” и много други.

Кратките разговорни курсове са ефективно допълнение към Вашия основен курс по английски език и може да организирате заниманията си успоредно с него или последователно.

Форма на обучение: дистанционна.

Хорариум за един модул: 15 учебни часа.

Стартови дати и графици през учебната година:

Първият понеделник на ноември, декември, февруари, март, април и май.

Заниманията се провеждат по веднъж седмично по 1.5 учебни часа (60 минути)   с обща продължителност 10 седмици.

Стартови дати и графици през лятната ваканция:

Първият понеделник на юли и август.

Заниманията се провеждат по 1, 2 или 3 дни седмично по 1.5 учебни часа  с обща продължителност 3, 5 или 10 седмици.

Други стартови дати и графици при групови записвания.

Цена за обучение за един модул:

180 лева на вноски за записани ученици (курсисти) и за основен курс   след 15 % отстъпка за втора програма едновременно.

212 лева на вноски за записани ученици само за този курс.

5 % отстъпка при плащане наведнъж за всички.

 

Покажи още

Мнения на ученици и родители

Petar P.
Petar P.
1709224123
За нас беше удоволствие да работим заедно! Препоръчвам курсовете на Alexander Language Schools! :)
Abraham M.
Abraham M.
1536340892
Direct english is very good organisation!
Лидия В.
Лидия В.
1522767515
Radosveta K.
Radosveta K.
1495289988
js_loader