Любими Сподели
Сподели
Page Link
Сподели

За курса

Ниво C Senior /pre-intermediate/ Английски за ученици от 6-7 до 9-10 клас

                                                      

 • Форма на обучение: присъствена или дистанционна по избор.                                                 
 • Продължителност и общ брой часове за 1 учебна година/1 ниво – 120 часа.
 • График: 4 часа седмично /2 дни по 2 часа/.                                                   
 • Стартови дати: от 15 септември до 31 октомври и от 1 февруари до 15 март. Други стартови дати при поискване.            

 

 • Цени за обучение в стандартни групи от 5 до 12 деца:    
 • София: 1500 лева на вноски /6 х 250 лева/ или 1425 лева наведнъж.
 • Други градове: 1080 лева на вноски /6 по 180 лева/ или 1026 лева наведнъж.
 • Допълнителни разходи:            
 • Регистрационна такса – 40 лева; Комплект учебни материали – 110 лева.

 

 • Отстъпки до 25 %: Широк кръг от атрактивни отстъпки за успех, за следващо ниво, за доведен приятел, за второ и трето дете от семейство, за притежатели на Златна карта и много други бонуси и привилегии.
 • Безплатна асистенция и регистрация чрез нас за изпитите на Британския съвет за Кеймбридж сертификат А2 Key for schools.                                          
 • Възможност за провеждане на изпити на място в Alexander Language Schools.

Посочените цени са без ДДС.                                                                                                                

Повече информация и записване на тел.: 0896 856591 или на имейл: alexander@als.bg

 

Ниво C Senior Spot on 3– учебни материали и учебно съдържание

Системата Spot on 3 е подходяща за ученици на възраст от 12 до 16 години. Учебните материали включват: учебник, работна тетрадка, упражнителна тетрадка за писмени съчинения, тетрадка с тестове за определяне на напредъка и файлове за изтегляне с анимирани уроци и допълнителни упражнения. Заниманията се осъществяват в дружелюбна и непринудена атмосфера от опитни преподаватели като по време на часовете се използват и мултимедийни продукти.

Граматичният и лексикален материал е представен под формата на вълнуващи случки преживени от героите на учебника – Шарлот, Рави, Зак, Джеси и приятели.          Те водят обучаемия на интересни места по света и го запознават с най-характерното свързано с тях. И още – детето получава възможност да се „разходи“ из Лондон и разгледа забележителностите му, да „посети“ уникалния лондонския зоопарк, да прочете за това, с какво хората се занимават в свободното си време, както и интересни истории от различни държави, може даже и да се „срещне“ с призрак, а пък с Шарлот „отива“ до Китай, докато благодарение на Зак изпитва вълнението да бъде астронавт.

Учебният материал е разпределен в 9 раздела с по 4 или 5 урока. След всеки втори урок се работи с тетрадката за писмени съчинения. Курсистите се научават да оформят официално и неофициално писмо/или имейл/, разказ, блог, есе и статия /материал заложен в последните класове на гимназиите с разширено изучаване на език/.  В края на всеки два раздела се определя постигнатия напредък чрез тест от тетрадката с тестове.  В уроците се затвърждават вече изучените в предходните нива сегашно просто, сегашно продължително, минало просто, минало продължително, бъдеще просто, бъдеще продължително, сегашно перфектно и сегашно перфектно продължително време. До края на учебната година учениците усвояват още минало перфектно, минало перфектно продължително и бъдеще перфектно време, сравнителни и модални конструкции, страдателен залог, условни изречения от трите типа, трансформиране на изречения от пряка в непряка реч и обратно, възклицателни конструкции, двойни съюзи, герундий, възвратни местоимения, инфинитив, въпроси с „нали“, прилагателни и наречия. Обучаемите умеят да разговарят на разнообразна тематика свързана с бъдещи житейски планове, здравословно хранене и начин на живот, грижа за животни, личностни и качествени характеристики, пътувания до различни места и тяхното описание, човешки взаимоотношения, изобретения, даже за живот в Космоса и призраци.

Покажи още

Мнения на ученици и родители

Petar P.
Petar P.
1709224123
За нас беше удоволствие да работим заедно! Препоръчвам курсовете на Alexander Language Schools! :)
Abraham M.
Abraham M.
1536340892
Direct english is very good organisation!
Лидия В.
Лидия В.
1522767515
Radosveta K.
Radosveta K.
1495289988
js_loader