Любими Сподели
Сподели
Page Link
Сподели
Категории: За възрастни

За курса

Курсове в малки групи по състав от 2 до 4 курсисти и индивидуално обучение:

В училища ALEXANDER всички програми/курсове са обект на възможност и стартират при регистриране на определен брой курсисти. Обученията в стандартни групи от 5 до 10 курсисти са сред най-търсените заради сравнително достъпната цена. За сметка на по-ниския бюджет, обаче, ще трябва да се пригодите към предварително определения седмичен и часови график. Понякога, за да се обучавате в стандартна група, може да се наложи да изчакате повече време за записване на минималния брой курсисти.

В случай че нямате търпение да започнете Вашето обучение или трябва в кратки срокове да преминете едно или повече нива, не е необходимо да чакате стартова дата за стандартна група. Вие бихте могли да се възползвате от обученията в малки групи от 2 до 4 курсисти или дори да учите индивидуално. Тези обучения са подходящи за курсисти с плаващо работно време, които не могат да посещават занимания в предварително определено едно и също време за целия курс, както това се случва в стандартните групи при твърдо фиксирани графици.

Малки (затворени) групи се формират и когато това е Вашето изрично желание или изискване, например само за Вашето семейство или само за Вашия малък работен екип. Седмичната програма е съгласувана изцяло с Вас. Съобразяваме се с Вашия ритъм на живот и сме гъвкави от началото до края. В тези малки групи или при индивидуално обучение Вие може да увеличавате или да намалявате броя на часовете и/или визитите при нас. Дори имате възможност да отлагате заниятия, когато сте възпрепятствани. Ще може да поставите на пауза обучението си за известно време, когато имате други ангажименти или приоритети. Разбира се, през цялото време разполагате с бюджета си и го използвате пълноценно. Всички тези екстри са невъзможни, когато се обучавате в стандартна група и отговорността затова доколко посещавате или отсъствате от часовете е само Ваша.

Безспорно предимство при тези обучения е възможността да се акцентира на дадени умения, които са по-важни за Вас. Например, вие често пътешествате и за Вас е от значение разговорния английски. Тогава ще се фокусираме на повече упражнения за развитие на говоренето (speaking). Или Вие работите в международна компания и водите писмена кореспонденция. В този случай естествено, че ще Ви насърчим да развивате и Вашите писмени умения (writing).

Такси за обучение: Практиката показва, че когато се обучавате в малка група или индивидуално, Вие напредвате по-бързо и покривате учебния материал за по-малък брой часове, отколкото когато се обучавате в стандартна група от 5 до 10 курсисти например. Докато в стандартна група са Ви необходими 100 часа, за да завършите едно ниво, тук е нормално да се справите за 50 часа. Затова и цените са формирани за 1 ниво за 50 часа, като заплащате на час в зависимост от броя на курсистите – от 13 лева на час в група от 4 курсисти до 35 лева на час за индивидуално обучение.

Примерна таблица за таксите за обучение за едно ниво по общ английски за А1, А1+ или А2:                                                       

Индивидуално                  1 750 лева / ниво                                                                

Група от 2 курсисти         1 100 лева / ниво / курсист                                          

Група от 3 курсисти           800 лева / ниво / курсист                                                   

Група от 4 курсисти           650 лева / ниво / курсист                                                  

Цените са за 50 часа при плащане на вноски.                    

При плащане наведнъж – 5% отстъпка.

Оферта с точни ценови параметри ще получите след като заявите за какъв курс се интересувате и в каква група по численост желаете да се обучавате.

Общ хорариум за едно ниво:                                        

50 учебни часа за общ английски, немски, испански, италиански, гръцки, френски, руски, български или друг език.                                                                                                     

60 учебни часа за подготовка за изпитите на Кеймбридж, IELTS; TOEFL, Business English, English for Specific Purposes.        

Стартови дати: до 7дни след регистрация.

Отстъпки до 25 %: Широк кръг от атрактивни отстъпки за успех, за следващо ниво, за доведен приятел, за второ и трето дете от семейство, за притежатели на Златна карта и много други бонуси и привилегии.

Безплатен писмен тест и събеседване за определяне на входящото ниво.

Сертифициране:                      В края на обучението успешно приключилите курсисти получават сертификат за владеене на езика според CEFR /Общата европейска езикова рамка/, който е валиден пред работодатели както от частния, така и от държавния сектор на икономиката.

Alexander Language Schools сме подготвителен и изпитен център на Британския съвет и чрез нас може да се регистрирате и явите на изпитите за сертификатите на Кеймбридж: FCE, CAE, CPE, IELTS.

Повече информация на телефон: 0896/856591 или на имейл: alexander@als.bg

Покажи още

Мнения на ученици и родители

Petar P.
Petar P.
1709224123
За нас беше удоволствие да работим заедно! Препоръчвам курсовете на Alexander Language Schools! :)
Abraham M.
Abraham M.
1536340892
Direct english is very good organisation!
Лидия В.
Лидия В.
1522767515
Radosveta K.
Radosveta K.
1495289988
js_loader