Франчайзинг

Image
Image
Image

ЗАПОЧНЕТЕ СОБСТВЕН БИЗНЕС, ОТКРИЙТЕ СОБСТВЕНО УЧИЛИЩЕ ЗА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ С МАРКАТА ALS, ALEXANDER LANGUAGE SCHOOLS

 

Веригата Alexander Language Schools e основана през 1966 година и развива училища за преподаване на чужди езици по целия свят. Някои от държавите, в които оперират франчайз партньори са Италия, Гърция, Румъния, Тайланд, Египет, Саудитска Арабия, Индия, Катар. Първото училище на ALS в България отваря през 1994 година, а от 1998 франчайз се предлага за цялата страна.

Alexander Language Schools търси свои перспективни франчайз партньори – хора, които искат да притежават и развиват свое собствено училище за изучаване на чужди езици. Всеки франчайзополучател на компанията използва нейната световна търговска марка, добрите практики, работи по утвърдена система, като същевременно е самостоятелен управител и има пълния контрол и независимост в бизнеса си.

Този франчайз е подходящ за активни, бизнес ориентирани хора, говорещи английски език. Не е важно дали сте учител или не. С франчайз програмата на ALS ще научите как да ръководите училище за чужди езици, така че вашите възпитаници да постигат отлични резултати, как да откриете и наемете подходящите преподаватели, как да привличате нови ученици и да ги задържате.

Във всеки един момент можете да разчитате на оперативната подкрепа на франчайзодателя. Във веригата постоянно се следи за качеството на обучението и при всеки възникнал проблем се реагира своевременно и адекватно.

Закупувайки франчайза за даден град или район, вие получавате ексклузивни права и сте единственият представител на компанията.

Ако не разполагате с цялата необходима сума за закупуване на франчайза и стартиране на бизнеса, но сте подходящ кандидат, Alexander Language Schools са готови да ви предложат индивидуална схема за изплащане на първоначалната такса.

В зависимост от направената инвестиция, населеното място и вашата отдаденост в бизнеса, можете да възвърнете вложения капитал в период от 1 до 3 години.

Ако искате да сте независими, но в същото време да ползвате десетилетни традиции и опит в езиковото обучение, вие можете да станете част от мрежа от стотици училища по целия свят и да развиете бизнес, който ви носи удовлетворение и печалби. Не се колебайте да научите повече за Alexander Language Schools и да кандидатствате за франчайз партньор.

 

Свободни територии с възможност за отдаване на франчайз

София град

София област

Варна

Пловдив

Бургас

Стара Загора

Русе

Велико Търново

Плевен

Шумен

Благоевград

Монтана

Сливен

Ямбол

Кърджали

Смолян

Перник

Кюстендил

Хасково

Враца

Видин

Ловеч

Габрово

Пазарджик

Силистра

Разград

Търговище

Добрич

Градове под 50 000 жители

Градове под 15 000 жители

За повече информация тук.

© 2023 Alexander Language Schools Ltd. All Rights Reserved.
Изпратете съобщение
1000 characters left
За по-подробна информация, моля посетете раздела на нашия сайт относно поверителността на информацията или се свържете с местния офис. Ще съхраняваме Вашата информация за период от 6 месеца от датата на събирането й.