Direct English

Direct English

Image

 

Direct English е цялостна система за изучаване на английски език. Изградена е на базата на изпитани етапи за обучение, които отразяват естествения процес на възприемане чрез представяне, изучаване и практикуване. За всяко ниво от курса има предвидени набор от разнообразни учебни средства, които да поддържат интереса и мотивацията Ви. Неразделна част от системата е неограниченият достъп до нашата онлайн обучителна платформа, която Ви позволява да практикувате английския си, когато и където пожелаете.

Ниво A0 (Direct English Foundation)

Ниво A1 (Direct English Level 1)

Ниво A1+ (Direct English Level 2)

Ниво A2 (Direct English Level 3)

Ниво B1 (Direct English Level 4)

Ниво В1+ (Direct English Level 5)

Ниво В2 (Direct English Level 6)

Ниво В2+ (Direct English Level 7)

Ниво C1 (Direct English Level 8)

Direct English - Business English

Straightforward Second Edition

Straightforward Second Edition

Image

 

Искате да учите английски език? Независимо дали ще кандидатствате в университет или търсите допълнително обучение за по-добро кариерно развитие, ние в ALEXANDER ще Ви помогнем по пътя Ви в изучаването на английски език с помощта на интересни, интерактивни и лесни за ползване учебни материали.

© 2023 Alexander Language Schools Ltd. All Rights Reserved.
Изпратете съобщение
1000 characters left
За по-подробна информация, моля посетете раздела на нашия сайт относно поверителността на информацията или се свържете с местния офис. Ще съхраняваме Вашата информация за период от 6 месеца от датата на събирането й.