Image

Партньорска програма Addvantage

 

Училища ALEXANDER са пълноправен член по партньорската програма Addvantage на Британски съвет България.

Това членство открива огромни възможности за нашите ученици и учители. Addvantage не е просто програма за провеждане на изпити, а начин да помогне на кандидатите, учителите и училищата да покажат най-доброто от възможностите си и да извлекат полза от всичко, което предлага Британски съвет – от висококачествени ресурси за обучение, преподаване и оценяване на английски до развиване на културни връзки с Обединеното кралство.

Като член на програмата Addvantage, училища ALEXANDER имат достъп до атрактивен пакет от преимущества и допълнителни услуги, които са в помощ при подготовката за изпитите на Кеймбридж. Кандидатите се мотивират допълнително чрез насоки, събития и състезания. Партньорството ни с Британски съвет България допринася за подобряване на кариерни и образователни възможности на нашите ученици.

И не на последно място, изпитите на Кеймбридж се провеждат и във Вашето населено място, в  уюта на нашия учебен център.

Повече за изпитите вижте тук.

Повече за програма Addvantage - на тел.:0896 856591 или на място във всяко училище. 

© 2023 Alexander Language Schools Ltd. All Rights Reserved.
Изпратете съобщение
1000 characters left
За по-подробна информация, моля посетете раздела на нашия сайт относно поверителността на информацията или се свържете с местния офис. Ще съхраняваме Вашата информация за период от 6 месеца от датата на събирането й.