Училища ALEXANDER - над 50 години опит, традиции и успехи в чуждоезиковото обучение!

ALEXANDER съществува повече от пет десетилетия, специализирани в областта на образованието и изучаването на чужди езици. Днес по света повече от един милиард жители използват английски език като средство за комуникация и осъществяване на международни бизнес, политически и икономически отношения. Хора от всички възрасти и области на живота изучават в училища ALEXANDER английски, немски, испански, италиански, гръцки, френски, руски и други езици.

В международен план училища ALEXANDER се занимават с чуждоезиково обучение от 1966 година, а от 1994 година присъстват и в България. Дългогодишният ни опит, качеството на езиковите услуги, които предлагаме, както и това, че разбираме нуждите на учениците ни, затвърждават лидерската позицията на ALEXANDER LANGUAGE SCHOOLS (ALS) на чуждоезиковия пазар.

В същото време сме в крак с последните новости, които засягат методите за преподаване като осигуряваме съвременни учебни материали, обезпечени от образователна и технологична гледна точка. Обученията в училища ALEXANDER се базират на утвърдени езикови стандарти, които водят до качествени и трайни резултати. Нашите обучения Ви дават възможност да развиете уменията си, да постигнете по-добра лична и професионална реализация.

Ние сме убедени, че освен всичко друго, изискването ни за качествена чуждоезикова подготовка печели уважението, на което се радваме, прави ни конкурентни и решени да предлагаме същите високи езикови стандарти, които нашите ученици очакват.

© 2023 Alexander Language Schools Ltd. All Rights Reserved.
Изпратете съобщение
1000 characters left
За по-подробна информация, моля посетете раздела на нашия сайт относно поверителността на информацията или се свържете с местния офис. Ще съхраняваме Вашата информация за период от 6 месеца от датата на събирането й.