Важно: Във връзка с обявеното извънредно положение в страната и преустановените учебни занятия в държавните и общински училища до 29.03.2020 година, Ви информираме за следното:

1. Учебните занимания в училища Alexander също се преустановяват за времето, в което и училищата в публичния сектор са затворени.

2. Всички пропуснати часове ще бъдат проведени по допълнително изготвен график, съгласуван с Вас. Същото се отнася и за пропуснатите часове за времето, в което учениците бяха в грипни ваканции.

3. Преустановените учебните занимания за възрастни също ще бъдат компенсирани в допълнително съгласувани с курсистите графици.

За допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас на посочените за отделните градове телефони.

За запитвания до централния административен офис в град София - телефони: 0896/856591; 02/9635533 или на имейл: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

© 2019 Alexander Language Schools Ltd. All Rights Reserved.
Изпратете съобщение
1000 characters left
За по-подробна информация, моля посетете раздела на нашия сайт относно поверителността на информацията или се свържете с местния офис. Ще съхраняваме Вашата информация за период от 6 месеца от датата на събирането й.